Kedvenc helyek

Friss zene
O Brother, Where Art Thou? (filmzenelemez)
(Mercury/Universal) A Coen testvérek modern Odüsszeia adaptációja, az 1920-as évek Amerikájába helyezett Ó, testvér, merre visz az utad? (melyet a magyar közönség még csak a 2000-es Titanic Filmfesztiválon láthatott) szép sikert aratott, de a filmzenelemez még szebbet: több mint ötmillió példányban fogyott, a napokban négy Grammy-díjat is nyert és e pillanatban is vezeti az amerikai albumlistákat.
O.A.R.: King [ alternative / indie / rock / roots music ]
(Szoft)rock és reggae. A King a középszerűség definitív alkotása.
O.Children: Remixed [ disco / post punk ]
Ian Curtis után szabadon énekel tovább a megremixelt Tobi O'Kandi.
Oakenfold: A Lively Mind
Az augusztus 30-án 43. születésnapját ünneplő szupersztár-DJ második szerzői albumával ott folytatja, ahol a 2002-es Bunkka idején abbahagyta.
Oakenfold: Bunkka
(Perfecto / BMG) Bármilyen hihetetlen, a világ talán legnevesebb DJ-jének, az augusztus 17-én Budapestre látogató Paul Oakenfoldnak csak most jelent meg az első saját albuma, amely azonban nem trance lemez, hanem egy popalbum számos sztárvendéggel, például Tricky és Nelly Furtado duettjével.
Oasis: Dig Out Your Soul
A Standing On The Shoulder Of Giants ezredfordulós mélypontja után a bíztató Heathen Chemistry és főleg a Don’t Believe The Truth megjelentetésével a brit zenekar sokat visszanyert megkopott renoméjából. Ez a tendencia a Stop The Clocks slágerválogatás és a Lord Don’t Slow Me Down turné-DVD után kiadott új sorlemezzel is csak tovább erősödik.
Oasis: Don`t Believe The Truth
Gallagherék a Heathen Chemistry után három évvel ismét egy viszonylag erős albummal álltak elő.
Oasis: Familiar To Millions
(Big Brother/Sony) Az Oasis dupla - bő másfél órás - koncertalbumát a Wembley Stadionban rögzítették július 21-én, és segítségével megtudhatjuk, hogy szólt volna a zenekar idei fellépése a Szigeten, ha a dalszerző-szólógitáros Noel Gallagher is eljött volna (mint emlékezetes, az öcsikéjének, az énekes Liamnek a viselkedését megelégelő Noel a nyár elején otthagyta az európai turnét, és csupán az írországi és nagy-britanniai bulikra - köztük a két Wembley-koncertre - tért vissza).
Oasis: Heathen Chemistry
(Sony)Az útkereső Standing On The Shoulder Of Giants után az Oasis új felállásban és új munkamegosztásban készítette el új stúdióalbumát. A dögös The Hindu Times maxival beharangozott Heathen Chemistry (mely nem keverendő össze a közel egy időben és azonos cégnél megjelenő Heathen című Bowie-lemezzel) összeszedettebb elődjénél.
Oasis: Songbird
(Sony)A 2002-es
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.