Kedvenc helyek

Friss zene
P!nk: The Truth About Love
Pinkkel az a legnagyobb probléma, hogy mindenáron rocksztár akar lenni.
P.O.D.: Satellite
(Atlantic/Warner) Az Óperenciás-tengeren túli rock/metál világban pillanatnyilag a P.O.D. éli pünkösdi királyságát. Kegyetlen egy világ az, ahol ezeknek a szerencsétleneknek kell rendet teremteniük.
P18: Electropica
(Virgin / EMI)Akinek nem elég a néhai Mano Negra (Patchanka/King Of Bongo) felszabadult zenei eklekticizmusa és Manu Chao kultúrákon átívelő mixtúrája (Proxima Estacion: Esperanza), annak szól a P18 mindezt elektronikával megfejelő második lemeze. A Mano Negra egykori billentyűse által vezetett együttest élőben is hallhatjuk az idei Szigeten.
Paddy And The Rats: Lonely Hearts’ Boulevard [ folk / punk ]
Európa közepén különösen nagy népszerűségnek örvendenek a hétvégi alkoholmaratonhoz passzoló zenék.
Paint It Black – The Compilation Of The Rolling Stones Cover Tracks
A Rarities 1971–2003 című ritkasággyűjtemény után a Jagger/Richards szerzemények kedvelői egy feldolgozás-válogatásnak örülhetnek.
Pajor Tamás: Önök Érték
A Rock térítő című film hőse, a néhai Neurotic, majd a hitgyülis Amen zenekar vezére első hivatalos szólólemezén újra szélesebb körben hirdeti az igét.
Pál Utcai Fiúk: Legelő
A Kispál és a Borz (Turisták bárhol, Én, Szeretlek, Téged), majd a Kiscsillag (Greatest Hits vol. 01.) berkeiben kalandozó Lecsó felvett egy új lemezt anyazenekarával is.
Paloma Faith: Fall To Grace [ jazz / r&b / soul ]
Soulos, jazzes szenvelgés, jelentősen túldimenzionálva, sok pózzal.
Palya Bea: Egyszálének
A kamasz korában még egyszerű népdalénekesnek indult Palya Bea 2003-as első szólóalbuma óta egyre tudatosabban építi a népzene és világzene határán mozgó öntörvényű pályáját. Gátlás nélkül nyúl hozzá az archaikus dalokhoz, hogy saját képére formálva azokat kedve szerint énekelje. Nemrég nagy sikert arató önálló eseteket kezdett adni, melyeken csak saját hangjára és a közönség közreműködésére épít, s melyek lenyomatát az Egyszálének album őrzi.
Palya Beáta: Adieu les complexes
Mint az 2007-es interjúnkból is kiderült, Palya Bea a legújabb albumát már egy francia kiadóhoz szerződve készítette zenekarával és külföldi vendégekkel.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.