Kedvenc helyek

Friss zene
Quadron: Quadron [ lounge / pop / soul ]
Skandinávia többek között kiemelkedő zenei kultúrájáról híres.
Quantic & Alice Russell With The Combo Bárbaro: Look Around The Corner [ funk / jazz / latin / soul / triphop ]
Az új Quantic-album minden dalában Alice Russell énekel.
Quantic Presenta Flowering Inferno: Dog With A Rope [ dub / latin ]
A Flowering Inferno-sorozat második, kiváló epizódjához érkezett.
Queen + Paul Rodgers: The Cosmos Rocks
A néhai Freddie Mercury zenekarának rajongói az új évezredben is bőven kapnak újrakiadásokat és visszatekintő anyagokat (Greatest Video Hits 1 & 2, Live At Wembley Stadium, Queen On Fire, A Night The Opera, Rock Montreal & Live Aid stb.), de Brian May gitáros és Roger Taylor dobos még tovább akarják nyújtani a Queen történetét – a Free és a Bad Company egykori énekesével. Budapesti koncert október 28-án.
Queen Of The Damned (filmzenelemez)
(Reprise / Warner)Vámpírfilmhez dögös zenei körítés illik (lásd: Dracula 2000, Blade II). A Queen Of The Damned című alkotás, mely gyaníthatóan a tragikusan elhunyt énekesnő, Aaliyah utolsó filmszerepe miatt válik majd híressé, pedánsan oldja meg e zúzós házi feladatot, sőt kizárólag a film számára írt, kurrens metálénekesekkel (köztük Marilyn Mansonnal) előadatott öt új felvételével szorgalmi munkát is teljesít.
Queen: A Night At The Opera (30th Anniversary Collectors Edition)
Freddy Mercuryék legjobb lemeze a 30. évfordulóra remaszterelve és egy DVD-vel kiegészítve került újra piacra.
Queen: Rock Montreal
A Queen On Fire – Live At The Bowl és a Live At Wembley Stadium után itt van még egy nyolcvanas évekbeli koncertanyag a néhai Freddie Mercurytól és zenekarától.
Queens Of The Stone Age: Era Vulgaris
A Songs For The Deaf slágeressége és a Lullabies To Paralyze pszichedéliája közé belőtt albumon találunk a Desert Sessionsről vagy az Over The Years... CD/DVD-ről ismert dalt is.
Queens Of The Stone Age: Go With The Flow
(Interscope / Universal)A Queens Of The Stone Age a 2002 legjobb albumai listák élbolyába tartozó Songs For The Deafről - a No One Knows után fél évvel - újabb dalt másol kislemezre. A Go With The Flow maxiján a No One Knows UNKLE-féle remixe és egy koncertfelvétel is szerepel.
Queens Of The Stone Age: Lullabies To Paralyze
A negyedik QOTSA-albumot Josh Homme új gárdával készítette, de a Rated R és a Songs For The Deaf rajongói nem fognak csalódni.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.