Kedvenc helyek

Friss zene
R. Kelly & Jay-Z: The Best Of Both Worlds
(Jive / EMI)A keleti part aktuális rapkirálya, Jay-Z hihetetlenül termékeny mostanában. Fél év alatt három albumot hozott ki: egy sorlemezt (The Blueprint), egy koncertfelvételt (Unplugged) és most egy R. Kellyvel közös korongot, mely azoknak is bátran ajánlható, akik az R&B cukrosbácsijától sosem vennének semmit.
R.E.M.: Accelerate
A szép, de lusta Reveal és a lassú-középtempós Around The Sun után a Live koncertanyaggal bizonyító trió egy gyors és rockos stúdiólemezt készített.
R.E.M.: And I Feel Fine…
Michael Stipe-éktól két kiadvány is megjelent The Best Of The I.R.S. Years 1982–1987 alcímmel: az And I Feel Fine… válogatáslemez és a When The Light Is Mine videóösszeállítás. Tökéletes kiegészítők az In Time album és az In View DVD mellé, melyek alcíme The Best Of R.E.M. 1988–2003 volt.
R.E.M.: Around The Sun
Az elmúlt 15 évet összegző kiadványok (In Time, In View, Perfect Square) után az R.E.M. új albummal jelentkezik, melynek turnéja január 22-én a Budapest Sportarénát is érinti (lásd R.E.M.-interjúnkat).
R.E.M.: Collapse Into Now [ alternative / rock ]
Az R.E.M. rég nem akar bizonyítani, csak örömzenél. Most is kiválóan.
R.E.M.: In Time – The Best Of R.E.M. 1988–2003
Michael Stipe-ék a Warnernál töltött elmúlt 15 évüket tekintik új válogatásalbumukkal, mely egy ritkaságokkal teli bónusz-CD-vel kiegészítve is piacra került.
R.E.M.: Live
A zenekar korai (And I Feel Fine…, When The Light Is Mine) és kései korszakát áttekintő válogatások (In Time, In View) után újabb egyidejű CD és DVD kiadványt kapunk – az Around The Sun turnéjáról.
R.E.M.: Reveal
(Warner) A Bill Berry dobos kiválásának traumáját kísérletezésbe fojtó Up című útkereső lemez után két és fél évvel a trióra fogyott R.E.M. úgy tűnik, végre magára talált: a Reveal egy gyönyörű, pozitív, nyári hangulatú, nagyon dallamos album - erős Beach Boys-áthallásokkal.
R.O.D: Igazi játékosok
(Warner) Az 1999-es Fila Rap Jam győztes együttese, a bajai R.O.D (ejtsd: "er-ó-dé") valójában duó, de bemutatkozó maxijuk borítóján "családjuk" körében fotóztatják magukat, a közösség fontosságát hangsúlyozva.
Rachid Taha: Made In Medina
(Barclay/Universal) Rachid Taha, az algériai születésű francia énekes-zeneszerző legújabb albumát Párizsban, Londonban, Marrakech-ben és New Orleansban vette fel, ami már önmagában is jelzi azt a multikulturális sokszínűséget, ami a lemezre jellemző.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.