Kedvenc helyek

Friss zene
S.I. Futures: The Mission Statement
(Novamute/EMI) Az elektronikus tánczene műfaji konvenciói iránt totális tiszteletlenséget tanúsító londoni producer, Si(mon) Begg, ezen a lemezén a legfiatalabb irányzattal, a nu school breaksszel is könnyedén megbirkózik, és két vállra fekteti - a hallgatót.
S.O.D.: Speak English Or Die - Platinum Edition
(Megaforce/SPV/Record Express) A Stormtroopers Of Death név mögött az Anthrax metálegyüttes vakációzó zenészei bújtak meg, akik 1985-ben egyik roadjukkal, a nagydarab Billy Milanóval alakították alkalmi vicczenekarukat. A három nap alatt felvett S.O.D.-albumból klasszikus lett, melyet másfél évtizeddel később újra kiadtak - fémszínűre festett borítóval, kibővített tartalommal.
Saddle Creek 50
A Saddle Creek minikiadó válogatása
Sade: By Your Side
(Sony) Sade Adu nyolc év távollét után visszatért, és nekünk most újra jó: nagyon hiányzott. A nyolcvanas évek egyik legfontosabb énekesnője, az elegáns dzsesszpop fátyolos hangú, tejeskávé bőrű papnője egy lassú dallal kér újra bebocsátást a popvilágba, és amikor az "Azt hiszed, el tudnálak hagyni / Ugyan, ennél azért jobban ismersz" sorhoz ér, már elvesztünk (a szám legelső soráról van szó).
Sade: Lovers Live
(Sony)Korunk legnépszerűbb dzsessz-pop dívája, Sade Adu, a nigériai születésű brit énekesnő a Lovers Rock című visszatérő album után egy amerikai turnét is lebonyolított kibővített kísérőzenekarával - és elkészítette két évtizedes karrierjének első koncertlemezét.
Sade: Lovers Rock
(Epic/Sony) Sade (polgári nevén: Helen Folasade Adu) nyolc év kihagyás után tér vissza egy új stúdióalbummal, de ugyanolyan varázslatos, mint volt. Egy nő, aki már nagyon hiányzott.
Sade: Soldier Of Love [ jazz / r&b / soul ]
Sade továbbra is szerelemről és szépségről énekel - szerelmesen és szépen.
Saint Etienne: Sound Of Water
(Mantra/HMK) A Saint Etienne-t a legtöbben talán a Tell Me Why? (The Riddle) című idei Paul Van Dyk-slágerből ismerik, pedig a Sarah Cracknell énekesnő vezette angol poptrió mögött egy évtizedes múlt áll. Mindig ügyesen keverték az elektronikai kísérletezést a popstruktúrákkal, némileg még mintát adtak a Cardigansnak is, két éve viszont, amikor a Cardigans producerével készített Good Humor című popalbummal próbálták visszavenni, ami az övék, a múltjukat nem ismerők szemében ők tűntek epigonoknak.
Saint Etienne: Tales From Turnpike House
A poszt-rockos Sound Of Water és az elektro-pop Finisterre után az új albumon a brit trió végre újra csúcsformát mutat.
Sam Smith: The Trill of It All Megjelenés: 2017. november 3. [ r&b ]
The Trill of It All néven látott napvilágot Sam Smith legújabb nagylemeze.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.