Kedvenc helyek

Friss zene
Zagar: Cannot Walk Fly Instead
Zságer Balázs a 2002-es Local Broadcast és a 2004-es Szezon filmzene után 2006-ra ígérte zenekara harmadik albumát (lásd interjúnkat!), de végül 2007 lett belőle.
Zagar: Local Broadcast
(Ugar / UCMG) Yonderboi Shallow And Profound című sikeralbumának egyik meghatározó zenésze és társszerzője, a billentyűs Zságer Balázs - a Yonderboi Quintet néhány további tagjával - megcsinálta saját zenekarát Zagar néven (a kezdőbetű fölött kis fordított háztetős ékezettel!). Bár a Natural Phenomena című EP megjelenése már bő egy éve csúszik, időközben kijött a formáció első albuma.
Zagar: Natural Phenomena
(Ugar/UCMG) ez a kiadvány végül hivatalosan nem került forgalomba A kezdőbetűje fölött kis fordított háztetős ékezetet viselő Zagar művésznév mögött Yonderboi billentyűse, Zságer Balázs rejtőzik. Alig néhány hónappal azután, hogy először hallatott magáról szólóban, máris egy önálló EP-t készített - négy szám a természeti jelenségek témakörében.
Zagar: Szezon – Eastern Sugar (filmzenelemez)
Zságer Balázs zenekara a Local Broadcast album után megcsinálta a 2004-es év legjobb magyar filmzenéjét.
Zanzibár: Ádám keresi Évát [ pop / rock ]
A hatodik lemezen a szokásos rocknak álcázott popdalocskákat kapjuk.
Zanzibar: Nem vagyok tökéletes
(EMI) A sztori szerint az egykori rendőrnő egy átbulizott szilveszteréjszaka után, közúti ellenőrzés során találkozott először azzal a négy sráccal, akik kedvéért - az egyenruhát mikrofonra cserélve - fejest ugrott a Nagy Magyar Rocklétbe. Igaz, vagy sem, a zenészek és az énekesnő közös munkájának eredménye a Zanzibar bemutatkozó lemeze.
Zap Mama: Supermoon
A belga-kongói származású Marie Daulne és kísérői 1990 óta minőségi világzenét produkálnak az ősi afrikai és a modern nyugati hatások összeolvasztásával.
Zaporozsec: Pixelek Megjelenés: 2018. február 16. [ pop / rock ]
A szentgotthárdi zenekar második albuma 13 lendületes, táncolható dalt sorakoztat fel.
Zaz: Recto Verso [ acoustic / jazz / pop ]
Vidám, dallamos számok, amiket hallva legszívesebben biciklire pattannánk.
Zazie: Za7ie [ electro / pop ]
A Za7ie egy nagy lélegzetvételű projekt esszenciális kivonata.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.