Kedvenc helyek

Heti ötös
Öt halva született rapkarrier
Márpedig takarítani, főzni, rappelni mindenki tud! Ugyan, milyen kihívást tartogat, hogy az ember dobalapra ritmizálja fel a vízállásjelentést?
Necc party 2000
Így buliztunk 20 éve, azaz 5 „felejthetetlen” dal a 2000-es évek hazai popszínteréről. Újra itt a Heti ötös!
Heti ötös – Adventi különkiadás: Nyálmentes karácsonyt!
Nehezen hihető, de korántsem eleve elrendeltetett, hogy rózsaszín pillecukrot hányjunk az ünnepi szerzeményektől
Heti ötös – Adventi különkiadás: Trash-karácsony, nagykarácsony
Már-már természetesnek vesszük a karácsony és az ízlésficam tökéletesen harmonikus viszonyát. Mindezt példákkal is demonstráljuk.
Heti ötös – Adventi különkiadás: A Mikulás
A Mikulás a megtestesült jóság, akit senkinek nem jutna eszébe bántalmazni, legalábbis nem fizikálisan. Zeneileg viszont annál inkább!
Visszatért Ogli G, visszatért megint
Kedvenc rapperünk egy magyar nyelvű szerzeménnyel tért vissza az X-Faktorban. Ennek örömére felidézzük, honnan is indult anno.
Az Emergency House és a velencei karnevál
„DJ! Ne kímélj! Itt van a holiday. Nyomjad a korongot, buli ez az éj!” A Nyakig ér a holiday és ami mögötte van...
A szex vajon mi? legnagyobb misztériumai
A magyar lakosság immár kerek 20 éve sikertelenül próbál megküzdeni a Pain-szerzemény okozta traumával.
Paranormális jelenségek a November Rain klipjében
A Guns Novermber Rainjének videoklipje egy komplett generáció kedvence volt. Ennek ellenére mi a 90-es évek egyik legbizarrabb művének tartjuk.
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.