Kedvenc helyek

Hírek
Egyre több zenekar mondja le ázsiai koncertjeit a koronavírus miatt
A Green Day, a BTS és Stormzy is bejelentette, lemondják közelgő turnéjuk ázsiai állomásait a koronavírus miatt.
Taylor Swift szó szerint férfivá változott legújabb videoklipjében
Taylor Swift legújabb, The Man című videójában felismerhetetlenné maszkírozva alakítja a főhőst, egy visszataszító, egoista üzletembert. A fantasztikus videót maga Swift írta és rendezte.
Kiakadtak a nézők Whitney Houston hologramkoncertjén
Február 25-én indult el az Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Tour, melynek első állomása az angliai Sheffield volt, ám a nézők reakciói alapján a különleges koncerttel nem feltétlenül volt minden rendben.
Justin Bieber megdöntötte Elvis rekordját
Justin Bieber megdöntötte Elvis Presley 59 éves rekordját, miután legutóbbi, Changes című albuma a Billboard-lista első helyén landolt. Ezzel Bieber lett a legfiatalabb popsztár, akinek hét albuma is felkerült az amerikai toplista élére.
Otthonában ölték meg Pop Smoke-ot
Szerdán éjjel betörtek a húszéves Pop Smoke két és fél millió dolláros Hollywood Hillsen lévő otthonába és halálosan megsebesítették az egyre népszerűbb rappert.
Késsel fenyegették meg az utcán Harry Stylest
Kirabolták és késsel fenyegették meg Harry Stylest Londonban. A korábbi One Direction-sztár egyik barátja a brit Sun napilapnak mesélt az esetről.
Az Instán mutatta meg újszülött kisbabáját Enrique Iglesias
Január 30-án megszületett Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova harmadik gyereke.
Sziget: itt az első nyolcvan fellépő
Sokáig hallgattak a Sziget szervezői, most azonban egy mindent kielégítő első bejelentéssel jelentkeztek, benne mintegy nyolcvan fellépővel. Kádár Tamás főszervező szerint már ez a lineup-részlet hű leképezése a Sziget változatos, izgalmas zenei kínálatának.
Morrissey, a Blondie és a Bauhaus is fellép az első Cruel World Festivalon
Idén először rendezik meg a Cruel World elnevezésű fesztivált május 2-án Los Angelesben, amin Morrissey, a Blondie és a 13 év kihagyás után, tavaly újra összeállt Bauhaus mellett fellép a Devo, a Violent Femmes és az Echo and the Bunnymen is.
Justin Bieber számára áldás volt, hogy kiderült, Lyme-kórban szenved
Justin Bieber YouTube-on futó, The Dark Season című dokusorozatának legutóbbi epizódjában beszélt egészségügyi problémáiról és drogfüggőségéről, és arról, miért hálás, hogy kiderült Lyme-kórban szenved.
Játék
Mi van a bőrünk alatt? A kiállítás célja, hogy részletesen bemutassa testünk felépítését.
Emese Kiss// Weronika Gesicka (Budapest FotóFesztivál) #art #pestiest http://est.hu/cikk/133882/budapest_fotofesztival_negyedszer
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.