Kedvenc helyek

Hírek
Petruskát kizárták, Pápai Joci ismét A Dal döntőjében
Szombat este tartották meg A Dal 2019 második elődöntőjét, ahol végül a két évvel ezelőtti műsor győztese, Pápai Joci jutott tovább első helyen a döntőbe. Az első elődöntőből továbbjutó Petruskát viszont plágiumvádak miatt kizárták.
Mégsem adják ki Ryan Adams új albumát
Újabb zaklatási ügy bolygatja a zeneipart: az amerikai countryénekes, Ryan Adams ellen rendőrségi nyomozás indult szexuális zaklatás gyanújával, az új, áprilisra tervezett albumát már ki sem adja a kiadója.
Zenetörténelmet írt Ariana Grande legújabb albuma
A popsztár múlthéten kiadott „Thank U, next” lemeze meghódította a brit zenei csatornákat, így ő az első női előadó, aki a legjobb albumok és a legjobb slágerek listáján is első helyen szerepel.
Lemondta amerikai turnéját a Bring Me The Horizon
A brit metál zenekar lemondta amerikai turnéjának maradék fellépéseit, ugyanis az énekes- frontembert, Oli Sykest súlyos hangszál szakadással diagnosztizálták.
Katy Perry robottá alakul új klipjében
A popénekesnő legújabb videoklipjében egy mesterséges intelligenciával rendelkező robotot alakít, aki beleszeret egy emberbe, aki nem mellesleg az orosz származású, német lemezlovas, Zedd.
Új Cardi B- és Bruno Mars-dal debütál a héten
A Grammy-díjas előadók ismét összeálltak egy új dal erejéig, ami a héten fog megjelenni a rap- és popzene rajongóinak nagy örömére.
Megtisztelő felkérést kapott a Pearl Jam
Idén az amerikai rockzenekar lesz a nyugati kontinensen nagy népszerűségnek örvendő Lemezboltok Napjának nagykövete, ezzel a Metallica és Jack White nyomdokaiba lép.
Újra összeállhat az eredeti AC/DC
Izgulhatnak a High Way To Hell-rajongók, ugyanis elképzelhető, hogy a világhíres ausztrál rockbanda eredeti felállásának élő tagjai újra együtt lépnek színpadra.
Ozzy Osbourne-t kórházban ápolják
A Black Sabbath legendás énekese először influenza miatt volt kénytelen lemondani az angol turnéját, majd később a rajongók nagy ijedségére tüdőgyulladással került kórházba.
Posztumusz díj, női nyertesek és félbeszakított beszédek is voltak az idei Grammy-n
Tegnap éjjel megtartották a zeneipar egyik legnívósabb eseményét, a 61. Grammy-díjátadót, ahol az idén két éve elhunyt Chris Cornellre is emlékeztek, a rapper Drake nyertes beszédét pedig félbeszakították.
12345678910
1 / 758 oldal
Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.