Kedvenc helyek

Hírek
Készül a Sex Pistols életrajzi film
A nagy sikerű Queen-film, a Bohém Rapszódia után most a punkkorszak egyik kiemelkedő zenekarának háttérsztorija érkezik a mozivászonra egy egész estés életrajzi film keretein belül.
Új David Bowie-kollekciót dob piacra a Vans
A deszkás generáció kedvenc cipőmárkájának új kollekciója lesz elérhető a boltokban áprilistól, amit a legendás zenész munkássága inspirált. A kollekció minden darabja az énekes egy-egy híres albumát fogja életre kelteni.
Új dalával hódít a Tame Impala
Vége a hosszantartó várakozásnak, ugyanis a zenekar négy év óta először jelentkezett friss anyaggal, idén pedig több fesztiválon is headliner előadóként fog fellépni.
Anastacia énekel majd a budapesti női BL-döntő előtt
Tiszta Amerika! A világsztár a májusi női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntő előtt fogja szórakoztatni a sport és a zene szerelmeseit.
Bejelentették a Woodstock 50 összes fellépőjét
Ötven éves lesz idén a legendás Woodstocki Fesztivál, ami 1969-ben került először megrendezésre, olyan előadókkal a színpadán, mint Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Who vagy Joe Cocker. A szervezők úgy döntöttek, hogy a jubileumi évfordulóra ismét felélesztik a fesztivált és már a fellépők listáját is megosztották.
Chris Fehn nélkül folytatja a Slipknot
Az amerikai metál zenekar tegnap jelentette be oszlopos tagja és ütőse távozását, miután az beperelte zenésztársait, miszerint az elmúlt évek turnézásai után nem kapott meg minden neki járó gázsit.
Elhunyt Dick Dale, a hatvanas évek surf rock-legendája
Hosszú betegség után, 81 éves korában hunyt el a hatvanas évek rock’n’rolljának meghatározó alakja és a surf rock műfaj feltalálója.
Két magyar zenekar is fellép a barcelonai Primavera Fesztiválon
Ritka lehetőséget kapott a hazai Belau és a Mayberian Sanskülotts zenekar, ugyanis a barcelonai Primavera Sound meghívására részt vehetnek a fesztivál showcase programjain, azaz bemutatkozhatnak az egyik legnagyobb nemzetközi zenei színtéren is.
Megvannak a Fonogram 2019 jelöltjei
A legrangosabb magyar könnyűzenei díjátadót minden évben megrendezi a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ), aminek dátuma idén április 4-re esik, és már azt is tudjuk, hogy kik között zajlik az idei verseny.
Új válogatásalbummal rukkol elő a The Rolling Stones
A legendás rockzenekar új válogatáslemez érkezését jelentette be, amin megtalálhatók lesznek az együttes hetvenes évektől kiadott legnagyobb slágerei, és az elmúlt évek turnéinak legjobb élő felvételei is.
6789101112131415
10 / 769 oldal
Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.