Kedvenc helyek

Hírek
Jason Derulo hangján csendül fel a nyári foci-vb himnusza
Az amerikai slágergyárost, Jason Derulót érte a megtiszteltetés, hogy felénekelheti a június 14-én startoló labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalát.
Virágzik a bakelitlemezek piaca a Record Store Daynek köszönhetően
Már a CD megjelenésével mindenki temetni kezdte a vinyllemezeket, a digitális streamingszolgáltatók elterjedése után pedig sokan meg is feledkeztek a korszakalkotó hanghordozóról, azonban a hanglemez nem tűnt el, sőt divatosabb, mint valaha.
Megszűnik a nyomtatott NME magazin
Az online platformok térhódítása egyre nagyobb árnyékot vet a nyomtatott sajtóra is, így míg a fizikális könyv vs. e-book kérdést látszólag sikerül szinten tartani, addig egyre több újság és magazin issza meg a technikai fejlődés levét. Így járt az NME zenei magazin is, aminek nyomtatott verziója 66 év után búcsúzik a piactól.
Átadták a 2018-as Fonogram-díjakat
Március 7-én, szerda este a Várkert Bazárban került megrendezésre a hazai könnyűzenei élet legrangosabb díjátadó gálája, a Fonogram Díjátadó. A Mahasz idén is 12 díjat és 2 életműdíjat osztott ki a hazai művészek körében, 6-ot pedig nemzetközi fronton.
Lehet készülni a tavaszi jazz fesztiválra 2018. április 6-8.
Április első hétvégéjén minden jazz kedvelőnek a MOMKultban a helye, ugyanis ekkor rendezik a harmadik Get Closer Jazz Fest-et, ahol világhírű vendégek szórakoztatják a közönséget. A fesztivál részletes programleírása is nyilvánosságra került.
Vegas, baby! Gwen Stefani is rezidens fellépő lehet a bűnök városában
Las Vegas csak úgy szippantja magába a világsztár előadókat: Lady Gaga, Britney Spears és Jennifer Lopez után Gwen Stefani lehet a következő, aki egy kis időre feladja a nemzetközi koncertezés egy vegasi rezidensségért cserébe.
Lana Del Rey feldolgozta Madonna híres dalát az Evitából
A Born To Die énekesnője is közreműködik Andrew Lloyd Webber zeneszerző legújabb válogatáslemezén, mégpedig Madonna You Must Love Me-jének feldolgozásával, amely eredetileg a Madonna címszereplésével készült filmhez, az Evitához készült.
Meghan Trainorból nem elég egy
Az amerikai dalos pacsirta bizonyára megirigyelhette az Olsen ikreket, igaz, ő nemcsak egy, hanem rögtön két ikertestvérével dalolászik legújabb, No Excuses című klipjében.
Camila Cabello és Charli XCX nyitja Taylor Swift új turnéját
Taylor, Camilla és Charli XCX trióját a popzenei Charlie angyalaiként is nevezhetnénk: hivatalosan is megerősítették, hogy a három énekesnő Swift turnéja apropóján közös koncertkörútra indul idén májusban.
Húszéves lett Madonna legfényesebb albuma
Húsz évvel ezelőtt, pontosan március 2-án látott napvilágot Madonna hetedik nagylemeze Ray Of Light néven. A lemez a popkirálynő legszélesebb körben elismert klasszikusa, amit a mai napig a poptörténet egyik legmeghatározóbb albumaként definiálnak.
6789101112131415
10 / 736 oldal
Játék
Az ExperiDance Production célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.