Kedvenc helyek

Hírek
Új év, új Lana
Gigantikus hosszúságú nevet kapott Lana Del Rey legújabb szerzeménye, ami január 9-én debütál majd a zenei platformokon.
Indul az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál
Január 4-én, hatodik alkalommal kerül megrendezésre az újzenei fesztivál. A rendezvény keretein belül több művészeti ággal találkozhatnak az érdeklődők.
Embertelennek nevezték rajongói Iggy Azaleát
Ahogy Freddie Mercury is megénekelte: „The show must go on” - valószínűleg ez járhatott Iggy Azalea fejében is, aki legutóbbi koncertjén fittyet hányva táncosának állapotára tovább folytatta a fellépését.
Travis Scott lehet a Superbowl vendég fellépője
A TMZ információja szerint az év egyik legsikeresebb rapalbumát jegyző Travis Scott csatlakozik a Maroon 5 csapatához a jövő évi Superbowl félidejében.
Turnéra indul Jennifer Lopez
A jövőre 50. születésnapját ünneplő szupersztár egy interjúban jelentette be, hogy nyáron beveszi az Egyesült Államokat legújabb turnéjával.
Tizennégy év után ismét a Glastonbury fesztiválon lép fel Kylie Minogue
A popzene legendás dívája közel 15 év után ismét headlinerként léphet színpadra a világ egyik legnépszerűbb fesztiválján.
Bocsánatkérő akció miatt szakadt félbe Cardi B fellépése
A bronxi rapmaca performanszát férje szakította félbe, aki nagyközönség előtt szeretett volna bocsánatot kérni a megcsalt Carditól.
Európába jön Ariana Grande
A jövő évben Bécs a közép-európai zenerajongók Mekkájává válik: Pink, Bon Jovi és Cher után Ariana Grande is ellátogat majd az osztrák fővárosba legújabb show-jával.
Janet Jackson is bekerül a Hírességek Csarnokába
Két sikertelen próbálkozás után megszavazták, hogy az r'n'b szupersztár neve is felkerüljön a The Rock & Roll Hall of Fame legendás előadói közé.
Demi Lovato a legkeresettebb előadó a Google-ön
Az év végéhez közeledve egyre több statisztika kerül nyilvánosságra, így a globális keresőfórum, a Google is felfedte a 2018-as évi adatait.
9101112131415161718
13 / 764 oldal
Játék
A szépség és a szörnyeteg alkotói ezúttal a Diótörő meséjét dolgozták fel újszerű, mágikus tálalásban, nagyszerű színészek közreműködésével.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.