Kedvenc helyek

Hírek
Conchita Wurst HIV-fertőzött
2014-ben nyerte meg Ausztria képviseletében az Eurovíziós Dalfesztivált Conchita Wurst, aki most egy Instagram-posztban előzte meg, hogy kiszivárogjon az információ.
Két új dallal robbantott Nicki Minaj
Visszatért a Young Money dívája, habár sosem tűnt el igazán – a rapkirálynő mindig hallatta a hangját egy-egy közreműködés erejéig, azonban most két saját dallal örvendeztette meg rajongóit, amelyek régóta várt negyedik stúdióalbumának első hivatalos beharangozói.
Popparádé: hétvégén startol a Coachella fesztivál
Április 13-án veszi kezdetét Kalifornia legnagyobb fesztiválja, a Coachella Festival. A zenei és összművészeti rendezvény idén is két hétvégén várja a szórakozni vágyó fiatalokat.
Bankot rabolt Taylor Swift miatt egy őrült rajongó
Kétségkívül Taylor Swift napjaink legbefolyásosabb énekesnője, azonban vannak olyanok, akik képesek miatta bizarr dolgokat is elkövetni.
Hungarian Pink Floyd Show
Nem mindennapos élményben lesz részük április 28-án a Csili Művelődési Központba látogatóknak. A magyar tribute zenekar a rockzene történetének egyik legkiemelkedőbb zenekarát, a Pink Floydot idézi meg.
Gwen Stefani csak egy lány, aki hamarosan Las Vegasban koncertezik
Hamarosan egész Las Vegas Gwen Stefanival bulizhat majd, ugyanis a „hollaback girl” kihirdette legújabb show-szériáját, amelynek a világhírű Planet Hollywood ad majd otthont huszonöt estén keresztül.
Idén lenne 100 éves Leonard Bernstein
Két éven át tartó globális ünnepséggel tiszteleg a világ az amerikai zeneszerző és karmester élete és munkássága előtt.
Negyvenegy év után megtörte a csendet Elvis halálával kapcsolatban Priscilla Presley
Halottakról jót vagy semmit – tartja a mondás. Priscilla Presley azonban inkább az igazságra esküszik, aki több mint negyven évnyi hallgatás után nyilatkozott exférje halálának valódi okáról.
A Vogue nagyasszonyáról készített dalt Azealia Banks
Anna Wintour címmel látott napvilágot Azealia Banks legújabb dala, amely az idén nyáron megjelenő új albumának első beharangozó single-je.
Új zenekarral jelentkezik a Green Day frontembere
Minden jel arra utal, hogy hamarosan egy új banda élén láthatjuk Billie Joe Armstrongot. Az amerikai énekes-gitáros a napokban egy új projekt érkezését szellőztette meg Instagramon.
12345678910
2 / 731 oldal
Játék
Világunkat látszólag sebezhetetlen, ragadozó lények foglalták el, melyek a legkisebb zajra is azonnal lecsapnak prédájukra, kíméletlen, halálos erővel.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.