Kedvenc helyek

Hírek
Elmarad a Woodstock 50 fesztivál
A legendás fesztivál ötvenedik évfordulójára tervezett eseményt a szervezők tegnap hivatalosan is lemondták. A jegyértékesítés még el sem kezdődött, a fellépőket pedig külön értesítették.
Élő albumot jelentet meg Neil Young
A hatvanas és hetvenes évek egyik legnagyobb hatású énekese új, eddig sosem kiadott élő koncertalbum (Tuscaloosa) megjelenést jelentette be a napokban, amit eredetileg 1973-ban rögzítettek az akkoriban zenekarral turnézó énekes fellépésekor.
Rekordot döntött Taylor Swift új videoklipje
Több rekordot is megdöntött a pop hercegnő legújabb debütáló száma, amihez videóklipet is forgattak, ráadásul a dalban nem más működik közre, mint a Panic! at the Disco énekese, Brendon Urie.
Mága Jennifer lett a Budapest Dal 2019 nyertese
Tegnap este kiderült: a közel száz beérkezett pályamű közül végül Mága Jennifer feat. Burai Bennünk a győztes című szerzeménye kaphatta meg a nívós első helyért járó elismerést.
Júniusi dátumot kapott a Bob Dylan-dokumentumfilm
A Netflixen fog debütálni a Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story című dokumentumfilm, ami az Oscar-díjas rendező, Martin Scorsese kezei között készül, és már a dátum is kiderült: júniusban lesz elérhető világszerte.
Új Prince-album a láthatáron
A néhai énekes örökségét kezelő cég új, eddig soha nem hallott Prince-dalokat jelentet meg a Grammy-díjas énekes születésnapján, amelyeket eredetileg végül más énekesek előadásában hallhatott csak a világ.
Musical készül John Lennon életrajzi filmjéből
A Nowhere Boy című életrajzi filmből készül nagyszabású színpadi előadás, aminek cselekménye a néhai énekes tinédzser éveit mutatja be. A filmet eredetileg pont tíz évvel ezelőtt, 2009-ben láthatta először a nagyközönség, aminek jogait most a színdarab rendezői is megkapták.
Közös turnéra indul Liam Gallagher és a The Who
Liam Gallagher, a lassan tíz éve feloszlott legendás brit zenekar, az Oasis volt énekese saját Twitter-csatornáján jelentette be, hogy ősszel vendégzenészként fogja kísérni az ikonikus The Who rockzenekar észak-amerikai turnéját.
A Trónok harcában debütált a Florence + the Machine új dala
A kelta stílusokkal tűzdelt dal a Trónok Harca sorozat éppen futó nyolcadik évadának legújabb, tegnapi epizódjában hangzott el.
Tíz év után érkezik a Jonas Brothers legújabb albuma
Amerika kedvenc poptriója közel tíz év szünet után idén júniusban jelenteti meg legújabb, Happiness Begins című albumát, amit a rajongók tűkön ülve várnak, mióta a banda március elején meglepetésként kiadta első, Sucker című dalukat, ami az új lemezen is hallható lesz majd.
12345678910
3 / 766 oldal
Játék
Egy nap Maggie, a tinédzser megkéri Sue Annt, a magányos nőt, hogy vegyen neki és pár barátjának piát, és Sue Ann kapva kap az esélyen, hogy szert tegyen pár gyanútlan, ám nála fiatalabb barátra.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.