Kedvenc helyek

Hírek
Deaktiválta magát a Facebookon a Massive Attack
Az elektronikus zenét játszó brit együttes a pár napja kialakult Facebook-botrány kapcsán döntött úgy, hogy elhagyja a közösségi portált egészen addig, amíg azt nem teszik biztonságosabbá adatközlés szempontjából.
Felháborodtak a Demi Lovato-rajongók az énekesnővel való személyes találkozás után
Már nem először érik vádak a Sorry Not Sorry énekesnőjét a rajongóival való távolságtartása miatt, azonban ez a történet újabb fejezetéhez érkezett, amely nagyobb visszhangot kapott, mint azt bárki gondolta volna.
Lovaggá ütötték a Beatles legendás dobosát
Huszonegy évvel zenészkollégája, Paul McCartney után Richard Starkey - művésznevén Ringo Starr - is megkapta a lovagi címet zenei munkásságának elismeréséül.
Egy új applikáció segít eldönteni, melyik fesztivál a legideálisabb számunkra zenei ízlésünk alapján
Ha valaki még a „célegyenesben” sem biztos abban, melyik a legideálisabb nyári fesztivál a számára, most már ezen sem kell aggódnia, mert egy alkalmazás eldönti.
Európai turnéra indul a Radiohead frontembere
Bejelentette szóló turnéja állomásait és időpontjait Thom Yorke, a brit Radiohead énekese.
Pussy Riot vs. Putyin: lázadnak az orosz feministák
Még két nap sem telt el Vlagyimir Putyin újraválasztása óta, az orosz feminista punk-rock banda máris egy új dallal reagált a választási eredményekre.
A Manic Street Preachers erősíti a Guns N' Rosest az európai turnéján
Hivatalosan bejelentették, hogy a walesi rockbanda, a Manic Street Preachers csatlakozik a Guns N’ Roses zenekarhoz a legújabb turnéja során. A közös fellépés három európai várost érint.
Hadat üzent Rihanna a Snapchatnek
A barbadosi énekesnő felháborodását fejezte ki a fiatalok kedvenc applikációjával szemben, miután az egy „sztárverő” online játékot reklámozott felhasználói számára.
Filmzenei albumot készített Neil Young
A kanadai rocklegenda, Neil Young nemcsak főszereplőként, hanem zenei producereként is asszisztált a Netflix legújabb, saját gyártású produkciójához, a Paradoxhoz.
Újra együtt turnézik Beyoncé és Jay-Z
Négy év után ismét együtt lépnek színpadra Carterék: az álompár legutoljára 2014-ben koncertezett együtt az akkor megjelent Beyoncé és a Magna Carta Holy Grail című albumok népszerűsítése kapcsán.
12345678910
4 / 731 oldal
Játék
Két kislemez után első nagylemezével tér vissza a regresszív posztpunkrockot játszó The Foreheads zenekar.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.