Kedvenc helyek

Hírek
Új Star Wars-zenét mutatott be John Williams
Az új szerzeményt (Star Wars: Galaxy’s Edge Symphonic Suite) május 4-én a kaliforniai Disneyland park részeként felépült Star Wars-kalandpark nyitásának apropóján mutatták be.
Doktorátusi címet kapott Jack White
Az amerikai zenészt, akit régen a The White Stripes gitáros frontembereként ismert meg a világ, most a művészetekhez való kiemelkedő hozzájárulása miatt tüntették ki a nívós elismeréssel.
Börtönre ítélték a Deep Purple egykori munkatársát
Dipak Rao, a legendás rockzenkar egykori könyvelője hat év és négy hónap börtönbüntetést kapott, ugyanis közel 2, 2 millió fontnak megfelelő összeget tulajdonított el a zenekar számlájáról.
Átadták a Billboard Music Awards díjakat
A nívós amerikai zenei díjátadó tegnap éjjel, helyi idő szerint nyolc órai kezdéssel került megrendezésre Las Vegasban, ahol a jelenlegi popzenei ipar legnagyobb és legtehetségesebb előadóit díjazták számos kategóriában.
Segélykoncertet szervez Budapesten az UNICEF
Magyarország legmenőbb sztárzenekarai fognak össze idén júniusban, hogy az UNICEF és a Budapest Park közös segélykoncertjével segítsék a nehéz sorsú gyermekeket. A nagyszabású sztárparádé bevételeinek teljes százaléka a gyermekek jogaiért küzdő szervezethez kerül.
Elmarad a Woodstock 50 fesztivál
A legendás fesztivál ötvenedik évfordulójára tervezett eseményt a szervezők tegnap hivatalosan is lemondták. A jegyértékesítés még el sem kezdődött, a fellépőket pedig külön értesítették.
Élő albumot jelentet meg Neil Young
A hatvanas és hetvenes évek egyik legnagyobb hatású énekese új, eddig sosem kiadott élő koncertalbum (Tuscaloosa) megjelenést jelentette be a napokban, amit eredetileg 1973-ban rögzítettek az akkoriban zenekarral turnézó énekes fellépésekor.
Rekordot döntött Taylor Swift új videoklipje
Több rekordot is megdöntött a pop hercegnő legújabb debütáló száma, amihez videóklipet is forgattak, ráadásul a dalban nem más működik közre, mint a Panic! at the Disco énekese, Brendon Urie.
Mága Jennifer lett a Budapest Dal 2019 nyertese
Tegnap este kiderült: a közel száz beérkezett pályamű közül végül Mága Jennifer feat. Burai Bennünk a győztes című szerzeménye kaphatta meg a nívós első helyért járó elismerést.
Júniusi dátumot kapott a Bob Dylan-dokumentumfilm
A Netflixen fog debütálni a Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story című dokumentumfilm, ami az Oscar-díjas rendező, Martin Scorsese kezei között készül, és már a dátum is kiderült: júniusban lesz elérhető világszerte.
234567891011
6 / 770 oldal
Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.