Kedvenc helyek

Hírek
Bye-bye, műanyag palackok: zöldfesztivállá válik a Glastonbury
Habár Európa egyik legnagyobb fesztiválja idén tudatos döntés alapján nem kerül megrendezésre, a szervezők ettől függetlenül már most gőzerővel dolgoznak a 2019-es rendezvényen, amely nemcsak a line up, hanem a környezetvédelmi reformok tekintetében is nagy előrelépést eredményez majd.
Izgalmas év ígérkezik a Konyhában
Új albummal, és egy rendhagyó Müpás koncerttel készül 2018-ban a Konyha zenekar.
Hét év után új dallal jelentkezik Sade
A nigériai gyökerekkel rendelkező brit énekesnő, Sade Adu ismét hallatja a hangját, ezúttal az Időcsavar (A Wrinkle In Time) című film zenei CD-jén működött közre egy dal erejéig.
Fergie megtörte a csendet a himnuszbotránnyal kapcsolatban
Vasárnap óta lázong az internet népe Fergie NBA All-Star produkcióján, amely korántsem olyan fogadtatásban részesült, mint amire a Black Eyed Peas egykori frontasszonya számított.
A Harvard szerint Solange Knowles az év előadója
A Harvard Egyetem az év művészének kiáltotta ki Beyoncé kevésbé ismert, de annál tehetségesebb húgát, Solange Knowlest. A 31 éves énekesnő, színész és modell március 2-án egy ünnepélyes ceremónia keretein belül veheti át a neki ítélt alapítványi életműdíjat.
„Csak el ne mondd a kiadónak”- elosztogatta klipjére szánt pénzét Drake
Közel egymillió dollárt kapott legújabb videójának elkészítésére a kanadai rapmogul, azonban Drake inkább elajándékozta a pénzt az utca emberei között.
A kannibalizmus és az EDM találkozása: befutott a The Chainsmokers új klipje
A The Chainsmokers legújabb videója után mindenki kétszer meggondolja majd, hogy igent mond-e egy vacsorameghívásra.
Közel a vég? Ismét lemondta turnéját a Fifth Harmony
Aggódnak a rajongók a Fifth Harmonyért. Egy ideje már a levegőben kering a lánybanda feloszlásának híre, azonban mostanában egyre több jel mutat arra, hogy a csapat nevével ellentétben még sincs minden harmóniában, már ami a lányok egymáshoz fűződő viszonyát illeti.
Nem lesz Spice Girls-turné
A híresztelésekkel ellentétben nem fog turnéra indulni a visszatérésre készülő ikonikus lánybanda, a Spice Girls. A koncert körüli híreket az egyik tag, Victoria Beckham tisztázta, akit a Vogue riportere faggatott a témával kapcsolatban a New York-i divathéten.
Új, közös dalt készít Elton John és Beyoncé Az oroszlánkirályhoz
Habár még csak a megbeszélések zajlanak, egyre inkább készpénznek vehető, hogy az új Oroszlánkirály zenei korongján Elton John egyik dalát Beyoncé Knowles énekelheti majd.
3456789101112
7 / 731 oldal
Játék
Végre megérkezett a mïus albumtrilógiájának záródarabja! A Théque Records gondozásában megjelenő Twentytwo 22 című új lemez néhol még beránt a sötétebb elektronikába, de az irány már tudatosan pozitív.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.