Kedvenc helyek

Hírek
Tíz év után érkezik a Jonas Brothers legújabb albuma
Amerika kedvenc poptriója közel tíz év szünet után idén júniusban jelenteti meg legújabb, Happiness Begins című albumát, amit a rajongók tűkön ülve várnak, mióta a banda március elején meglepetésként kiadta első, Sucker című dalukat, ami az új lemezen is hallható lesz majd.
Koreai világsztárok a brit toplisták élén
Talán a világ legismertebb K-Pop bandája, a BTS hivatalosan is meghódította a brit toplisták élét, ugyanis legutóbbi lemezük több mint 26 500 példányban talált gazdára, ez pedig elég volt ahhoz, hogy megszerezzék az albumok toplistájának első helyét, ezzel letaszítva a trónról az aktuális csillagot, Billie Eilish-t.
Menedzserei nélkül folytatja Nicki Minaj
A mostanában kizárólag botrányosan lemondott koncertjeiről híres veterán rapper hivatalosan is szakított a menedzsereivel, akik szinte egész eddigi karrierje során kísérték őt a zenei világban. A szakítás okáról eddig sem a volt menedzsment, sem pedig Nicki nem nyilatkozott.
Mostantól bakelitlemez-készítést is vállal a Bandcamp
A zenészek egyik kedvelt online zeneboltja végül beszáll a fizikai lemezbizniszbe és olyan szolgáltatást indít, amellyel a zenészek mostantól akár bakelit formájában is kezükben tarthatják majd az elkészült hangfelvételeket.
Meglepetésalbummal rukkolt elő Beyoncé
Az új Beyoncé-koncertfilmet körülvevő várakozás közepette az énekesnő olyat lépett, amire senki sem számított igazán: a film premierje előtt jelentette meg a hozzá tartozó koncertalbumot, ráadásul legújabb stúdiólemezének megjelenését is beharangozta.
Posztumusz Pulitzer-díjjal tüntették ki Aretha Franklint
A díjat az amerikai zenei élethez és kultúrához való hozzájárulása miatt kapja az aranytorkú énekesnő, akinek fél évvel a halála után ítélték oda a nívós elismerést.
Koncepcióalbummal jelentkezik Madonna
Miután az elmúlt hetekben több ízben csigázta fel a kedélyeket a közösségi médiában, Madonna végül lerántotta a leplet készülő projektjének teaser videójáról, amivel legújabb lemezébe, a Madame X-be enged betekintést a rajongóknak.
Brian Johnson újra az AC/DC-vel turnézhat
Miután 2016-ban halláskárosodás miatt kénytelen volt ideiglenesen kiszállni a világhírű zenekarból – helyét pedig a Guns’n’Roses frontembere, Axl Rose töltötte be-, a hamarosan megjelenő lemezbemutató turnén már ismét eredeti felállásban, a visszatérő énekessel szólhatnak a világhírű rockslágerek.
Rihanna legújabb filmje a Coachellán debütált
Habár csak egy rövid filmről van szó, az énekesnő és Donald Glover, azaz Childis Gambino kollaborációjából született meg a Guava Island, amit titokban Kubában forgatott a két világsztár és amit most Amerika egyik legnagyobb fesztiválján mutattak be először.
Pink Floyd est a Pólus Moziban
A Pólus Mozi második éve futó Rock Klubjának következő programján, 2019. április 18-án este a legendás brit progresszív rockzenekar előtt tisztelegnek.
3456789101112
7 / 769 oldal
Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.