Kedvenc helyek

Hírek
Christina Aguilera újra színpadra lép
A hatszoros Grammy-díjas, amerikai popénekesnő tegnap jelentette be, hogy tavasztól ismét koncertezni készül, ráadásul nem máshol, mint a most igen népszerű Las Vegasban.
Hamis Grammy-lista szivárgott ki
Hétfő éjjel útra kelt a Twitteren egy bizonyos lista, amely az idei állítólagos Grammy-nyertesek neveit tartalmazza. A listán többek között szerepel Cardi B, Lady Gaga és Taylor Swift neve is.
Junior Prima Díjasok a Bartók Emlékházban
Idén is folytatódik a Junior Prima Díjasok koncertsorozata, az idei év első eseményén Balogh Tamás játszik zongorán.
Kanye West beperelte saját kiadóit
Az amerikai rapper és producer beperelte saját karrierjének két fontos szereplőjét, a Roc-A-Fella Records és EMI kiadókat jogsértésekre és kötelezettségek elmulasztására hivatkozva.
Michael Jackson újabb botránya
A popkirály Michael Jackson újra és újra felbukkanó szexuális zaklatási ügyeiről dokumentumfilm készült, ami tegnap debütált az amerikai Sundance Filmfesztiválon.
Pink meghódítja Hollywoodot
A Grammy-díjas énekesnő idén csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán, így ő lesz a 2656. sztár, aki büszkélkedhet a megtiszteltetéssel.
Visszatér a The Strokes
Készíthetik a táncos cipőket az indie rock rajongók, ugyanis újabb európai dátumot jelentett be az amerikai együttes, a The Strokes, akik „globális visszatérésüket” 2019 nyarára tervezik.
Celine Dion Európába jön
Egyetlen európai koncertjét adja idén nyáron a Titanic híres betétdalának énekesnője, a kanadai Celine Dion, aki több világsztár mellett Londonban lép fel a nyáron.
Év végén jelenhetnek meg az új ABBA-dalok
Ismét csalódnia kell a Dancing Queen rajongóknak, ugyanis a félig-meddig újraalakult svéd együttes megint elhalasztotta frissen felvett számainak premierjét.
Lady Gaga színpadon védi meg az LGBTQ közösséget
A legutóbb Golden Globe-díjjal jutalmazott énekesnő Las Vegas-i koncertje közben állt ki az LMBTQ közösség mellett és kritizálta a Trump-kormány intézkedéseit.
3456789101112
7 / 760 oldal
Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.