Kedvenc helyek

Hírek
A Queené Európa legjobb dala
A Bohemian Rhapsody nyerte meg azt a szavazást, amit az európai zenerajongók körében végzett egy Music Choice nevű popcsatorna. A szavazók főleg tengerentúli előadókra voksoltak.
Pixiest töltöttek le a legtöbbször
Az Official Chart Company nyilvánosságra hozta az első adatokat az Interneten letölthető zeneszámokról. A tesztmérésen a győztes a Barn Thwok lett a Pixiestől.
Britney Spears újra házas
Vagy legalábbis eljegyezte magát háttértáncosával, Kevin Federline-nal - a hírt már a sztár szóvivője is megerősítette. Vőlegényével mindössze két hónapja randiznak.
Újra együtt a Bros!
Egy egyszeri fellépés kedvéért újra összeáll a legendás, nyolcvanas évekbeli fiúcsapat. A hírt az ikrek egyike, Matt Goss hozta nyilvánosságra.
Kitüntetés Bob Dylannek
Tiszteletbeli tudományos fokozatot kapott a legendás amerikai gitáros-énekes egy brit egyetemtől. Dylannek nem ez az első kitüntetése, amit oktatási intézménytől vehet át.
Új Elvis-gyűjtemény a láthatáron
Egy új, tekintélyes méretű sorozat kiadását tervezik a Királyról. A Beatles` Anthologyhoz hasonló vállalkozás Presley halálának harmincadik évfordulóján jelenik majd meg.
Destiny`s Child-album novemberben
Két évvel azután, hogy a tagok szólókarrierbe kezdtek, visszatér az amerikai lánytrió. Beyoncé, Kelly és Michelle novemberre új közös albumot ígérnek.
Madonna nevet változtat
A popkirálynő azt szeretné, ha ezentúl Esthernek szólítanák. A héber eredetű név felvételével egyidejűleg feslett imidzsét is szeretné feljavítani.
Újra stúdióban a Duran Duran
Az angol popzenekar újra összeállt nagy felállása új stúdióalbumot készít - az elsőt húsz év óta! A lemez a tervek szerint ősszel jelenik meg.
Élő legendák Ray Charles temetésén
A fekete zongorista-énekes temetésén Stevie Wonder, Willie Nelson és BB King is a gyászolók között lesz. A muzsikusok zenével adóznak az elhunyt emléke előtt.
Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.