Kedvenc helyek

Hírek
Idén új nagylemez érkezik a Szabó Balázs Bandájától
Négy év kihagyás után újra nagylemezt jelentett be a Szabó Balázs Bandája.
Gyenge eladásokat produkált, mégis első helyre került Timberlake új albuma
Még soha nem vásároltak ennyire kevés példányszámban Justin Timberlake-lemezt, azonban ez még így is elég volt ahhoz, hogy az énekes a Billboard albumlista trónjára kerüljön.
Új hangzással hódít Calvin Harris
Nemcsak új slágerrel, de friss hangzásvilággal is jelentkezett Calvin Haris: megjelent a skót DJ legújabb dala, a Nuh Ready Nuh Ready, ami a mostanában nagy népszerűségnek örvendő PartyNextDoor közreműködésével született meg.
Broadway-musicalen dolgozik Lana Del Rey
Dráma és könnyek a színpadon. Lana Del Rey az indiepop ugródeszkák után a színházi világban is kipróbálná magát, így már gőzerővel dolgozik élete első musicaljén, ami a tervek szerint pár év múlva színpadképes állapotban lesz.
Billboard Latin Music Awards: megvannak a 2018-as jelöltek!
A tavalyi évben a toplisták dobogóit főként a spanyol nyelvű dalok uralták, ezek a Billboard Latin Awards kategóriáira is hatást gyakoroltak, így a 2017-ben sokunk által skandált vírusslágerek közül kerültek ki a díjátadó idei jelöltjei.
A Halott Pénzt mindenre rávette a Valami Amerika 3
Többek között a Halott Pénz és Pásztor Anna is beszállt a Valami Amerika 3 zenéibe.
Mozifilmként is megállná a helyét Kendrick Lamar és SZA közös klipje
Különleges látványvilággal látott napvilágot a Grammy-díjas rapper és SZA közös kisfilmje. A klip a páros januárban kiadott All The Stars című slágeréhez készült, amely a Black Panther filmzenei CD-jének egyik beharangozó gyöngyszeme.
Ismét kénytelen volt lemondani a turnéját Lady Gaga
Mostanában csúnyán rájár a rúd Lady Gagára. Az énekesnőn ismét úrrá lettek betegségének szűnni nem akaró tünetei, így hátralévő tíz európai koncertjét sem tudta már bevállalni.
Megosztja a véleményeket Justin Timberlake Super Bowl-os fellépése
Évről évre egyre nagyobb elvárásokkal ülnek le a televízió elé azok, akik az amerikai futball helyett a mérkőzés félidejében bemutatott show-ra kíváncsiak, sok fellépőnek azonban nem sikerül megugrani a zenerajongók által felállított mércét.
Szinte már biztos: újra összeáll a Spice Girls!
Megannyi pletyka és híresztelés után szinte már biztosnak vehető, hogy újra összeáll a 90-es évek legfelkapottabb lánycsapata, a Spice Girls. Ezúttal ezt egy új közös fotó és egy hivatalos közlemény tanúsítja, hogy a nagy comeback közelebb van, mint gondolnánk.
45678910111213
8 / 731 oldal
Játék
A vidéki független szféra két képviselője, a KB35 Inárcs és a győri RÉV Színházi és Nevelési Társulat koprodukciója, William Shakespeare Othellójával olyan témákat érint, mint a xenofóbia, manipuláció vagy a családon belüli erőszak.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.