Kedvenc helyek

Hírek
Egy ember meghalt és négy másik megsérült a híres rapper temetésén
A tragikus események éppen a tragikusan elhunyt rapper, Nipsey Hussle búcsúztatásán történtek tegnap Los Angelesben, ahol lövöldözés miatt egy ember elhunyt, három másikat pedig kritikus állapotban szállítottak kórházba.
Elindult a szavazás Budapest legjobb daláért
Második alkalommal hirdette meg a Fővárosi Önkormányzat a Budapest Dalát kereső pályázatot, amire idén több mint száz pályamű érkezett. Ebből a szakmai zsűri a meghívott előadók dalain felül nyolc másikat válogatott be a versenyzők közé, ezekre már szavazni is lehet április 25-ig.
Komoly összeget kell kifizetnie Prince egykori hangmérnökének
Jogtalan zeneterjesztés és kiadás miatt kell közel 4 millió dolláros összeget kifizetnie George Ian Boxillnek, aki a néhai világsztár, Prince lemezfelvételein működött közre 2004 és 2008 között, mondta ki tegnap a bíróság hivatalosan is az ítéletet.
Madonna is fellép az idei Eurovízión
A popzene vitathatatlan királynője is fellép a hatvannegyedik Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében, amit idén Izraelben, Tel-Avivban rendeznek meg. Az énekesnő két dallal áll majd színpadra, az egyik egy gigasláger, a másik állítólag egy vadiúj szerzemény lesz.
A Netflixen debütálhat az új Beyoncé-dokumentumfilm
Vasárnap este jelent meg a népszerű streamingszolgáltató hivatalos Twitter-oldalán egy fotó, amelyből a pop nagyasszonyának rajongói egyből egy lehetséges koncert-dokumentumfilm érkezését sejtik a levegőben.
Headliner előadó mondta le a Woodstock 50 Fesztivált
Az amerikai The Black Keys zenekar szervezésből adódó konfliktusra hivatkozva volt kénytelen visszamondani az idén 50 éves fesztivál tiszteletére megrendezésre kerülő eseményt.
Posztumusz albumot jelentett be Avicii családja
A tavaly mindössze 28 évesen elhunyt svéd DJ családja tegnap jelentette be Avicii, azaz Tim Bergling új posztumusz albumát, amit legkésőbb júniusban már a rajongók is a kezükben tarthatnak.
Kiosztották a Fonogram-díjakat
Tegnap este tartották meg az ország legnívósabb könnyűzenei eseményét, a Fonogram-díj-átadót, ahol idén 19 kategóriában osztották ki a legjobb albumért vagy hangfelvételért járó szakmai díjakat.
Turnéra indul a Pixies
Az amerikai alternatív rockzenekar tegnap jelentette be szeptemberben induló európai turnéját, amit a brit szigetországban élő rajongók élvezhetnek majd először. Ezzel egy időben az együttes új albuma is végre a polcokra kerül.
Ősszel jelenhet meg a Green Day első könyve
Az amerikai rockzenekar Frank Caruso illusztrátorral együttműködve jelenteti meg Last of The American Girls című első könyvét, amit kifejezetten „a lázadó nők kézikönyvének” szánnak majd a zenészek.
45678910111213
8 / 769 oldal
Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.