Kedvenc helyek

Hírek
A Colosseumban forgatná új klipjét Beyoncé és Jay-Z
A Carter házaspár legutóbb Párizsban, a Louvre múzeumban fakadt dalra az Apesh**t című daluk forgatása során, most pedig Róma felé veszik az irányt legújabb kisfilmjük kapcsán.
Megtalálták David Bowie legelső demófelvételét
Egy kenyértartóban porosodott az a hanghordozó, amin a mindössze 16 éves David Jones, későbbi művésznevén David Bowie első szárnypróbálgatásait rögzítették.
Post Malone ingyen lépne fel Justin Bieber esküvőjén
A csak pár évvel ezelőtt felbukkant, de azonnal világhírnévre szert tevő Post Malone legutóbb nászajándékként ajánlotta fel magát Justin Biebernek, akihez két közös duetten felül nagyon jó baráti szálakkal is kötődik.
Három év után új lemezzel jelentkezik a The Prodigy
Az elektronikus szcéna brit fenegyerekei az elmúlt időszakot ismét a stúdióban töltötték, hogy rögzítsék soron következő, hetedik nagylemezük dalait. A formáció mostanra pedig örömmel jelenti: a korong kiadásra kész.
Missy Elliott életműdíjat kap – vagy mégsem?
A napokban kész tényként közölték, hogy az idei évben Missy Elliott veszi majd át az MTV Vanguard Award-ját, a rappernő azonban cáfolta az elismeréssel kapcsolatos híreket.
ABBA-slágereket dolgoz fel új lemezén Cher
Úgy látszik, hogy a Mamma Mia! 2.-ben való szereplése olyan hatást gyakorolt a 72 éves dívára, hogy hamarosan egy komplett albummal fog tisztelegni a legendás együttes előtt.
MTV Video Music Awards: megvannak az idei jelöltek!
Augusztus 20-án kerül megrendezésre a zeneipar egyik legrangosabb díjátadó ünnepsége, az MTV Video Music Awards, ahol idén is közel húsz kategóriában díjazzák az arra legméltóbb előadókat.
Ha Isten nő, akkor egyértelműen Ariana Grande az
Napjaink egyik legsikeresebb popdívája szerint Isten egy nő – legalábbis ezt szajkózza legutóbbi videoklipjében, amit végignézve ezt zokszó nélkül el is hisszük neki.
„Mezítlábon egész nyáron, de legalább a fesztiválon…” - Ördögkatlan /Videó Beck Zolival, Mucsi Zoltánnal, Kiss Tibivel és a többiekkel/
Háy János megírta Beck Zoli rázenélt színészek, zenészek elmondják – mondja a leírás az Ördögkatlan csalogató videója alatt.
Eladásra került az a ház, amiben Bruce Springsteen nevelkedett
Átszámolva több, mint 70 millió forintért talált új gazdára az amerikai rockcsillag kisgyerekkori háza, ahol 1955 és 1962 között lakott holland-ír és olasz származású szüleivel.
567891011121314
9 / 747 oldal
Játék
A Honeybeast közel hetven zenésszel ontja majd az édesbús slágereket az Aréna színpadján.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.