Kedvenc helyek

Programajánló
Terasz Live – Ingyenes koncertek az UP teraszán Budapest, UP - Újpesti Rendezvénytér, június 23. - július 27.
Újpest is felkerül végül a budapesti klubtérképre! Az UP Újpesti Rendezvénytér figyelemreméltó rendezvénysorozatot indít: szombatonként ingyenes koncertekkel várja a látogatókat az újpesti piac felett kialakított rendezvényhelyszín terasza.
Heti koncertajánló július 18 - 24.
Ír post-rock és trópus techno is színesíti a hét zenei felhozatalát, amikor is hazánkba látogat Hollywood kedvenc hc-metal-punk bandája, a CKY, valamint America című lemezének anyagát hozza el a Parkba a világsztár Jared Leto és rockcsapata.
Iggy Pop (USA), Cruel Hearts Club, Black Bartók [ punk / rock ] Budapest, Budapest Park, július 24. 17:00
James Newell Osterberg Jr. néven, 72 éve megszületett Michiganben egy úr, aki most Budapesten tart teadélutánt. A korai kezdés a – méltó – előzenekarok miatt vannak, akik így sem tudják eléggé leróni a tiszteletüket az ikonikus The Stooges-frontember előtt.
You Should Get To Know Us (NL), Cowgirl (UK) [ alternative / rock ] Budapest, Edison Bar & Ink, július 24. 19:00
Bármily hihetetlen, jó 25 éve az MTV még zenecsatornaként működött, a 120 Minutes című műsor stroboszkópos klipjei pedig egy komplett generáció retináit égették ki.
PESTI ESTek: The Bluebay Foxes [ rock ] Budapest, A38 Hajó, július 25. 20:00
Brit gitárzene és az amerikai déli államokra jellemző ritmusos rockzene keveredése jellemzi az egyre több helyen felbukkanó magyar „rókákat”, akik számos fővárosi és vidéki fellépés után 2020-ban a holland Eurosonicon is képviselhetik majd a hazai zenei színtér sokszínűségét.
Afro Latin Party-Trip [ latin ] Budapest, Trip Hajó, július 26. 22:00
Ha itt a nyár, újra Duna-parti rakparty Budapesten, karibi hangulattal, simogató muzsikákkal a fülben!
Ziggy Marley (JA), Ladánybene 27. [ pop / reggae ] Budapest, Budapest Park, július 30. 18:00
Nyolc Grammy-díjat gyűjtött be eddig Bob Marley legidősebb gyermeke, aki az utóbbi 31 évét a színpadon töltötte. David Nesta "Ziggy" Marley, aki becenevét Bowie-rajongása miatt kapta, 2018-ban jutott el Budapestre, ám sűríteni látszik látogatásait.
Újdonságok az idei PanyolaFeszten Panyola, augusztus 1 - 3.
Az elmúlt tizennégy év alatt több mint ezerötszáz fellépőt, több tízezer vendéget üdvözölhetett a PanyolaFeszt a 600 lelkes településen. Idén több mint húsz helyszínen közel 200 fellépő szórakoztatja a fesztivál vendégeit 3 napon keresztül.
Egyedi Péter (MAMMT) akusztik [ alternative ] Budapest, Trip Hajó, augusztus 7. 19:00
Egy szál gitár, budapesti panoráma a Dunán, hideg fröccsök és a nyár utolsó hónapjának kezdete. Ezek alapozzák meg Egyedi Peti akusztikus estéjét.
Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.