Kedvenc helyek

Programajánló
Óbudai Nyár 2017 Budapest, Óbuda, június 16. - augusztus 26.
Minden évben érdemes kijönni Óbudára, ahol a legnagyobb hőségben is felfrissítő programok részesei lehetünk. A több mint egy tucat helyszínen zajló események közt vetítések és színházi előadások is szerepelnek, a zenei paletta pedig üdítően sokszínű.
Heti koncertajánló augusztus 17 - 23.
Drakkarmeghajtású death metal, prog-barokkpop, német neurofunk macskazene, elektronikával dúsított alt-pop és egyéb egzotikus hangzású ínyencségek kerülnek fókuszba a héten, amikor is nemcsak zenei műfajokban, de nemzetközi fellépők színes forgatagában is dúskálhatunk.
Foxygen (USA) [ pop ] Budapest, A38 Hajó, augusztus 22. 20:00
A Foxygen zenéje olyan, mint maga az oxigén. Tizenkét évet kellett várni rá, de végre Magyarországra látogatnak az amerikai prog-barokkpop úttörő fenegyerekei.
Robbie Williams (UK), Erasure (UK) [ pop ] Budapest, Groupama Aréna, augusztus 23. 19:00
Nem kellett évtizedeket várniuk azoknak, akik anno a Szigeten kihagyták Robin Williams koncertjét. Az egykori Take That-énekes – akit már rosszakaróin kívül senki nem emleget így – két év után visszatér Budapestre, hogy bemutassa The Heavy Entertainment Show című tavalyi nagylemezét.
New Orleans Swingfesztivál [ swing ] Budapest, Müpa Budapest, augusztus 25 - 27.
Tizenkét éve varázsolja el a Müpa közönségét a New Orleans Swingfesztivál. A hosszú idő ellenére azonban a szervezők mindig képesek új színt vinni a rendezvénybe, hiszen évről évre a legkiválóbb zenészekkel és parádés repertoárral köszöntik a műfaj szerelmeseit.
Methamorphozis x Metha 8 hours dj set + albumpremier [ breakbeat / techno ] Budapest, Corvin Club, augusztus 25. 23:00
„Nem a stílusok, csak a jó zenék számítanak" – vallja a HERZ klubest házigazdája, aki mostanában csütörtökönként szállítja a minőségi elektronikát és deep technót a Blahára. Mottójához hűen, a downtempótól a breakbeaten át kanyarodott a techno felé.
Joe Fritz Band [ jazz ] Budapest, MOM Kulturális Központ, augusztus 26. 19:00
Óriási tévhit, hogy a régivágású dixieland szeretete kizárólag a Woody Allen-filmzenéken nosztalgiázó, konformista hatvanasok kiváltsága. A magyar származású, 1978-as születésű Joe Fritz is többek között ebben a műfajban utazik.
Budapest Bár [ pop ] Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad, augusztus 27. 20:00
Fergeteges koncerttel búcsúzik a nyártól a Budapest Bár. Az idén 10 éves zenekar ezúttal cigányzenei feldolgozásokkal bolondítja meg performanszát, amely most is örökzöld és új dalok egyvelegét foglalja magába.
3. Hevhetia Fesztivál [ jazz ] Budapest, BMC - Opus Jazz Club, augusztus 28. - szeptember 2.
A jazzelőadókra szakosodott Hevhetia kiadó és a BMC immár harmadik alkalommal rendezi meg a Hevhetia Fesztivált, melyen ezúttal is jó pár izgalmas hangzású zenekar mutatkozik be.
Játék
Ha tavaly lemaradtál róla, vagy ott voltál, de újra visszamennél, most belevághatsz életed legnagyobb űrkalandjába!
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.