Kedvenc helyek

Programajánló
Heti koncertajánló november 8 - 14.
Három lemezbemutató – Sophie Hunger Molecules című albumát mutatja be, Suzanne Vega a klasszikus Solitude Standinget idézi meg, míg a finn Omnium Gatherum a The Burning Cold-turnével érkezik Budapestre – és pszichedelikus dallamok minden mennyiségben. Ez a heti felhozatal!
Budapest Showcase Hub 2018 Budapest, Fogas, Akvárium, november 15 - 17.
A Budapest Showcase Hub – amit szakmai körökben már csak BUSH-ként brandelnek – idén már harmadik alkalommal nyitja meg kapuit Kelet-Európa közönsége előtt; az egyre nagyobb sikernek örvendő showcase-fesztivál november 15-17. között ad teret a nagy találkozásnak.
ELECTRIFY - Demdike Stare & Michael England (UK), Kelman Duran (USA), Asio Otus [ ambient / dancehall / dub / techno ] Budapest, Trafó, november 17. 20:00
Zajos jungle-be játszó techno Manchesterből, melyet varázslatos vetítés árnyal, Los Angeles-i reggaeton és dancehall, ahogyan még sosem hallhattuk, illetve a Portugáliából hazalátogató „fülesbagoly” bio ambientje is bekuckózik a Trafó falai közé.
Decades: European Tour 2018 - Nightwish (FIN), Beast In Black (FIN) [ metal ] Budapest, Papp László Bp Sportaréna, november 20. 20:00
A ’95 után megalakult metálzenekarok közül ma már sajnos csak igen kevesen tapasztalják meg, milyen érzés főzenekarként egy (közel) telt házas aréna színpadára lépni. A Nightwish-t azonban akkor sem fenyegetné az elvétve lézengő rajongók látványának veszélye, ha kétóránként lépnének fel ugyanott.
Honeybeast SympHONEY II Aréna Koncert [ electronica / pop ] Budapest, Papp László Bp Sportaréna, november 21. 20:00
A fedett pályás csúcs koncerthelyszínt lakja be a Honeybeast – „Nagyobb. Hangosabb.” koncertjén. Méhkasnyüzsgésre számíthat a zenekar, ugyanis a hangzáshoz ragaszkodva, ám új hangszereléssel, közel hetven zenésszel ontják majd az édesbús slágereket.
Ripoff Raskolnikov Band (AT): Small World lemezbemutató [ blues / reggae ] Budapest, Muzikum Klub, november 24. 20:30
Az Odds and Ends című, rockos anyag után nem sokkal gyűlt össze annyi új bluesdal, amennyivel az exutcazenész egy külön műsorral ismét színpadra állhatott. Aki a Small World november 3-ai, első bemutatójáról lemaradt, az most új esélyt kap!
Világsztárok a BJC-ben - Terence Blanchard E-Collective (USA) [ jazz ] Budapest, Budapest Jazz Club, november 21., 19:00 és 21:00
Terence Blanchard karrierje a jazz azon korszakában indult virágzásnak, amikor a közönség ízlése különböző műfejbeli fúziókat követelt meg a művészektől; voltak, akik az új értékeket bevonó avantgárd jazz-rock vonalat erősítették, de továbbra is akadtak olyanok, akik a jól bevált klasszikus irányvonalra esküdtek.
Játék
Rocklegendák a Klauzál Ház színpadán - a rock nagy urai ismét együtt!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.